Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kiedy

Jeśli zechcesz
Burzę przegnam
Słońce zgaszę

Jeśli zechcę
Kamień zmięknie
Rzeka zamrze

Jeśli poznasz
Klęski zapach
Marzeń gorycz

Jeśli poznam
Wierzeń czarę
Duszy sonet

Wtedy

3951 wyświetleń
57 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!