Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nijakość

Jeśli w ogniu wspomnień
spłonę

Proch ten słodki
odżywi świat
który teraz nie ma barw

Skąpi nawet
tęczy łez
cichy bezdech

Brak w nim
szczęścia snów
nuty smutku

Dlatego piosenką
rozpalę tę iskrę
aż łuną życia
świat rozbłyśnie.

27 909 wyświetleń
332 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!