Menu
Gildia Pióra na Patronite

nie kłam

jeśli urodziłeś się zdrowy - to przywilej
więcej pieniędzy - to przywilej
przystojny - przywilej
dobre zdrowie - przywilej
urodzony w bogatym kraju – duży przywilej
kochający rodzice - niezmiernie uprzywilejowany
inteligentny - bardzo uprzywilejowany
pisanie bez plusa - przywilej

nie kłam!

48 281 wyświetleń
536 tekstów
20 obserwujących
  • 14 February 2022, 19:21

    zmuszony uciekać nie kłam
    biegnij co w nogach
    wiedz - podskórnie
    jak dyszy życie

    jak podciąć kierpce
    na kolejne kroki
    zbędny rzemyk
    opadł skromnie
    wzniesieniem na dywanie
    nie kłam
    napomina słowa

    niewiele
    a wyplączą cię
    z rękoma skierowanymi
    w nasilone niebo