Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

Jeśli Ty nie widzisz
tych wszystkich kolorów
Jeśli patrzysz zamglonym wzrokiem
to się od ścian duszy odwracasz,
to każdy szept zamykasz mrokiem.

Patrząc na Ciebie
widzę zachodzące słońce,
uda kolorami układają się do snu
zmysły twą woalką i czasu wyzwaniem.

Kiedy zbudzisz się- nadal tu będę
by barwami uczuć opowiedzieć Ci mój sen,
aby zapisać w karnecie serca
słowa dwa
kocham cie.......

14 008 wyświetleń
168 tekstów
7 obserwujących
  • thereisareasonwhy

    28 February 2020, 20:13

    Nieoczywiste, tajemnicze, świetne!