Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mną

Jeśli szukasz laski - to źle trafiłeś
ja mogę być tylko podporą,
chcesz miss - no cóż
me wymiary są pewną przeszkodą,
pragniesz doznań nie z tej ziemi - uświadomie cię
to zły adres z pewnością,
a skoro tu nadal jesteś - to może
zainteresujesz się
Mną
i mą miłością.

13 127 wyświetleń
118 tekstów
7 obserwujących
  • carla1

    10 July 2020, 20:32

    Każda muzyka ma w sobie piękno ;)

    od yestem
  • 10 July 2020, 19:15

    Na świecie są fani bardzo różnorodnej muzyki.
    Pozdrawiam. :)

    od carla1
  • motylek96

    9 July 2020, 20:51

    Wnętrzem. Ciało to tylko powłoka

    od carla1