Menu
Gildia Pióra na Patronite

I że ci się nie zapomnę przez wszystkie drżenia

jeśli spotkamy się za granicą
patrz mi w oczy po imieniu
wywołam kolory ostatnich życzeń
na pożegnanie
wysyłaliśmy się do piekła

jeśli na łamach wspomnień
dotkniemy się opuszkami do sucha
przypomnę ci mój język
przy rozstaniu
gryźliśmy się słowo po słowie

jeśli skruszymy się przed bramą
zostaw stare cienie bez światła
wydobędę nas spod kreski
jednocześnie
wstrząśniemy sobą z pamięci

12 233 wyświetlenia
103 teksty
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!