Menu
Gildia Pióra na Patronite

100 RAZY BARDZIEJ

Jeśli przyjdzie znów do mnie
i wyszepcze do ucha
abym szedł znów do sklepu
i zakupił alkohol
to odpowiem mu skromnie,
że go już nie posłucham,
bowiem Ciebie niż jego
razy bardziej sto kocham.

71 029 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących