Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Droga do...

Jeśli przyjdzie czas
wyruszę w podróż

zapalę wszystkie
światła by jasność
ukazała mi drogę

zapakuję twój uśmiech
garść twoich słów upchnę
w torebce po brzegi
by nie zapomnieć

i jeszcze zielony kamień
ten od ciebie na szczęście
a potem już wrócę tylko
w snach bezszelestnie

posiedzę w moim fotelu
popatrzę jak śpisz,ucałuję
nawet nie wiesz jak tęsknię
bez ciebie wieczność nie istnieje.
https://www.youtube.com/watch?v=VmlXatqscjg

65 868 wyświetleń
735 tekstów
45 obserwujących
  • kati75

    4 June 2020, 19:06

    Magiczna dziękuję 💜

  • motylek96

    4 June 2020, 18:58

  • kati75

    4 June 2020, 18:54

    U mnie Ewuniu możesz:-)😉

  • motylek96

    4 June 2020, 18:50

    Może je ulubione
    "Śmiechu moj"
    "Gdy cię ujrzałam"
    "Kiefy przyjdzie dzień"
    ... i jeszczewiele innych
    lecz nie będe spamować 🙂😉

    od kati75
  • kati75

    4 June 2020, 18:09

    Motylku to świetna wokalistka ,która swoim głosem potrafi zaczarować ,niesamowita jest właśnie ona ;-)

  • motylek96

    4 June 2020, 16:53

    Antonina Krzysztoń _ uwielbiam💙
    Wiersz niesamowity.

    od kati75
  • kati75

    3 June 2020, 19:49

    Onejko ,Sennik dziękuję za Wasze komentarze🙂Wszystkim ,którzy tu przystanęli na chwilę dziękuję 🙂

  • kati75

    3 June 2020, 19:46

    Marcin już jest twój dostaniesz po mnie w spadku:-)D. Dziękuję 😉

  • onejka

    3 June 2020, 10:01

    Jest cudny tą przejmującą do szpiku kości tęsknotą...

    od Maciek Zz, sprajtka, kati75
  • scorpion

    3 June 2020, 09:10

    Taki wiersz mógłbym mieć na nagrobku...