Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

" Płatkiem róży... być "

Jeśli przekwitnąć to w Twoich dłoniach Ciepłem otulona - schroniona
Jeśli rozkwitać to razem z Tobą
Tylko dla Ciebie na nowo każdego dnia
Czy można tak?
Nie proszac o nic więcej
Tylko o wrażliwe serce...
Nie czujac już zła z aromatem dnia trwać
Już teraz, zaraz od dziś?
Płatkiem róży w Twoich dłoniach być
Czy wolno mi?

09.02.2021...
Edytowany 12.02.2021
01:34

281 634 wyświetlenia
2731 tekstów
35 obserwujących