Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie parzy

jeśli pójdę do nieba
zobaczę również świętych
którzy palili ludzi na stosie
zatem
gdzież świętość

dobrze powiedziane
że Bóg wybacza grzechy
i dlatego tam są

nie ma nikogo bez skazy
a umyte ręce
i tak zabrudzą się

rączka rączkę myje

a figura nie parzy

8196 wyświetleń
111 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!