Menu
Gildia Pióra na Patronite

prośba dusz

Jeśli mogłabym
zanieść swe życzenie do gwiazd,
poprosiłabym by świeciły
prosto na mnie

Aby każda myśl
nie bratała się cieniem
zachowując sens
wolność i pragnienie

Złote miasto błyszczy
od ekranów
sztucznych łez
lecz to nie jest życie

W niebo wznieść się chce

Jeśli moglabym
zanieść swe życzenie do gwiazd,
poprosiłabym zachowajcie uśmiech ludzki
na zawsze

11 232 wyświetlenia
143 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!