Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jeśli kiedyś

Jeśli kiedyś tylko powiesz
- potrzebuję trochę ciepła...
Nie wiem, co ja wtedy zrobię,
może wyrwę ogień z piekła.

Albo cały świat podpalę,
żeby ogrzać twoje dłonie.
Lecz nie wiem, czy się odważę...
przytulić ciebie do mnie.

48 023 wyświetlenia
281 tekstów
37 obserwujących
  • kuloodporna

    11 February 2021, 20:50

    A szkoda bo na pewno tego by chciała.....poczuć ciepło nie piekielnego ognia a Twojego ciała.....;)