Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Jeśli jeszcze mam czas ...
Na choćby kilka chwil w życiu
Gdzie złapie oddech krótki
By zaczerpnąć szczęścia
Już dziś chcę podziękować Bóg
Za dar dzisiejszego bicia serca
Że trwam mimo strachu...

23 998 wyświetleń
235 tekstów
6 obserwujących
  • Cris

    6 January 2017, 23:22

    Na pewno masz...ładne podziękowanie :)