Menu
Gildia Pióra na Patronite

W potoku wyznań

Jeśli Jesteś w moim sercu,
to tylko serca biciem.

Nie Jesteś cudem świata,
ale moim bożyszczem.

Jestem miłości zjawiskiem.
Zjawiskiem, które raz jedyny,
spotkało Cię, by pokochać.

Jak nikt przedtem nigdy dotąd.
Na całej kuli ziemskiej.

Na przekór wszelkim przeciwnościom.
Tym, którzy mówią o Nas źle.

W każdym moim śnie nocą,
Jesteś moim urzeczywistnieniem pragnień.

Ukrytego, małego świata.
W wyznań miłosnym potoku.

92 573 wyświetlenia
879 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!