Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jeśli...

Jeśli...

Jeśli miałam siłę,
to mi ją zabrałeś ,
jednym słowem...
jeśli miałam wiarę
to mi ją zabrałeś
jednym gestem
jeśli miałam miłość
to mi ją zdeptałeś
bez sensownie
jeśli miałam chęć życia
to mi ją zniszczyłeś
tym wszystkim...
Jeśli...tak
to dlaczego?
pytam samą siebie
nadal w sercu:
jesteś!!!!!?

Asika

http://www.youtube.com/watch?v=uAa4YxCAYKw

31 472 wyświetlenia
325 tekstów
5 obserwujących
  • Cris

    6 May 2015, 09:44

    smutny wiersz...opinię dodatkowo wyraziłam zeszytem.
    pozdrawiam.