Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wybacz

Jeśli faktycznie po drugiej stronie
czeka mnie Twój wielki gniew.
Jeśli to prawda, że za wszystko w życiu
słono płaci się.

Jeśli nie wierzę w bezwarunkowe czyny,
w milość i dobre intencje.
Jeśli wiara ma sięgnęła dna
i nie umiem już kochać wiecej.

Jeśli nie robię nic by być
choć trochę lepszym człowiekiem,
A moje życie to wyścig z czasem,
zatracam w nim siebie .

Jeśli nie myślę o Tobie zbyt często,
bez modlitwy lekko zasypiam,
jeśli to wszystko jest grzechem

to proszę Boże wybacz.

2341 wyświetleń
17 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!