Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Zapowiedź

Jeśli cię zobaczę
Serce zapłonie
I ruszę za Tobą

52 495 wyświetleń
395 tekstów
17 obserwujących
  • otoko

    1 May 2022, 12:03

    Obiecujesz, obiecujesz i nic...

    • Tomasz M.

      1 May 2022, 18:25

      Bo nie zobaczyłem ;)