Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zbocz z drogi

jeśli będziesz w moich stronach
to odwiedź mnie
bo na pewno tę furtkę otworzę

na taką okoliczność
kupiłem dzwonek bezprzewodowy
ponieważ reks szczeka
i może ugryźć

będzie o czym porozmawiać
zatem znajomość nasza może rozkwitnąć

jeśli będziesz w moich stronach
to odwiedź mnie

zbocz z drogi

8182 wyświetlenia
111 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!