Menu
Gildia Pióra na Patronite

łzom na przekór

jeśli bardzo tęsknisz
znaczy pięknie było
nie smuć
otrzyj łzy

wspominając z uśmiechem wróć
do minionych chwil

Krystyna A.Sz. 19.02.2017r.

70 021 wyświetleń
951 tekstów
61 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!