Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nadzieja

Jesień zwykle kolorami czaruje.
Nawet wtedy, kiedy pogoda figle płata...
Zaplata piękny warkocz z babiego lata...
A jeśli jesień rekompensuje ten nagły chłód?!
Barwami cudnych kolorów, jak istny cud!
Pani jesień to potrafi manipulować?
Ma własne sposoby, żeby się przypodobać!
A czy Ty nie widzisz w sobie odrobiny jesieni?
Ozlocic to, co się nieprędko zazieleni...?

40 568 wyświetleń
539 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!