Menu
Gildia Pióra na Patronite

przeciąg

jesień to odpowiednia pora na
nie miło(ść). na trawnikach
pod dostatkiem liści na
okłady. pod sercem palące
żebro. (po) zamykane drzwi,
przeciągiem uśmiech nie na żarty.
(po) ranki rundą
jarzębiną skropione.
skorupki orzechów bez
wnętrza. ludziki z kasztanowca
na pustych parkowych ławkach.
gorący przymrozek. za chwilę
przyjdzie zima. czekam.

135 845 wyświetleń
1633 teksty
240 obserwujących
  • 8 December 2019, 16:04

    Miłego wieczorku. :))

  • motylek96

    8 December 2019, 07:09

    Kiedyś przyjdzie... chyba.
    Pozdrawiam yestem:)

    od yestem
  • 7 December 2019, 23:52

    - Idzie zima, idzie zima...
    - Gdzie?
    - Ni ma. :))

  • motylek96

    6 December 2019, 10:04

    Miło was widzieć na motylowej łące.
    Pozdrawiam🙂

  • giulietka

    5 December 2019, 08:55

    Klimatycznie, nieszablonowo, w Twoim stylu, Ewo!:)