Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jesiennie....

Jesień rozpromieniła się wszystkimi barwami
Złotem i czerwienią

Słońce uśmiecha się
Ma Twoją twarz

Ciepłe promienie
Twojej urody

Twoja kobiecość
Ma zapach śliwek

Dzień za dniem
Godzina za godziną
Oczarowuje mnie
Wrześniowy wiatr

25 104 wyświetlenia
92 teksty
3 obserwujących