Menu
Gildia Pióra na Patronite

ślady

jesień przypomina mi o tobie
o tym jak gałęzie próbują utrzymać liście
a te chcąc szybciej dorosnąć
spadają

ty też spadłeś
z ósmego piętra

oni mówią:
popełnił samobójstwo
policzył do dziesięciu i skoczył
to przez nią
to przez niego
miał długi
klasówkę z matmy
zagrożenie
koledzy w szkole go nie lubili
handlował narkotykami
narkoman
z domu dziecka pewno

a ja wiem
że chciałeś jeszcze żyć
jak te liście

wolno

146 970 wyświetleń
1738 tekstów
256 obserwujących