Menu
Gildia Pióra na Patronite

Deszcz

Teksty z obrazami - Deszcz - solange1969
Deszcz - solange1969

Jesienne liście są jak kwiaty
a deszcz jak moje łzy,próbuję
je złapac ale lepiej mi z deszczem
to wychodzi...każda kropla to Twój
pocałunek, to dotyk Twoich ramion
tak bezpiecznych,kochanych,jedynych
nie wiem jak długo jeszcze wytrzymam
bez Ciebie...staram się zapomnieć,
nie myśleć o Tobie ale nie da się
udaję przed sobą ze wszystko jest
dobrze,ze nadzieja nie jest matką
głupich,że spełnią się w końcu moje
sny,czy w tym,czy w innym życiu

52 966 wyświetleń
747 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!