Menu
Gildia Pióra na Patronite

+ Jesienna Słota +

Jesienna słota - moja pogoda.
Dziś na terenie Krakowa
odnotowano pięć samobójstw -
czytam w internecie
i tak siedzę i piszę...

Kiedy pić przestaję,
z domu nie wychodzę.
Wstrętne, małe larwy
pełzną po mej nodze.

O czym jeszcze wczoraj
myślałam by zrobić...
Podciąć sobie żyły,
bajzlu tu narobić...

Przecież pieska, kotka
bym nie zostawiła.
A co biedna mama
by wtedy zrobiła?

Prędzej wezmę noża,
wbiję w twoje oko,
oko Ci wyciągnę,
rzucę je wysoko...

19 866 wyświetleń
285 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!