Menu
Gildia Pióra na Patronite

balladka

Jesienna ballada…
Chodź do mnie posłuchać,
co wiatr opowiada,
gdy na dworze plucha
i wieczór zapada.

Te wietrzne melodie
dzisiaj nam nie straszne,
choć brzmią tak żałobnie.
Zanim świeca zgaśnie
zakochamy się w sobie.

48 003 wyświetlenia
281 tekstów
37 obserwujących