Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zapach jesieni

jesienią zapachniało
w ogrodzie naszych myśli

tylko barw
nie przydajesz słowom
- bukiet jesienny do mnie wyślij
niechaj kolory będą
liści mową

39 433 wyświetlenia
252 teksty
27 obserwujących