Menu
Gildia Pióra na Patronite

***jesieni się jesień

***jesieni się jesień

jesień
nieuchronnie goni już za nami

pomaluje życie pastelami
a my
z kolorowych liści dywan
upleciemy

pójdziemy na spacer - do przyszłej
jesieni

39 352 wyświetlenia
251 tekstów
27 obserwujących
  • Infinite Gentleman Night

    28 August 2021, 05:45

    Jak najwięcej spacerów ścieżkami jesieni
    malowanej czułymi liśćmi pełnych złocieni :)
    Pięknie Marylko :)

    • Maryla S.

      1 September 2021, 20:01

      Dziękuję Rafale za kolorowe słowa😉🥰 Jesień potrafi nas zauroczyć🍂🍁🌻

    • Infinite Gentleman Night

      4 September 2021, 10:06

      Nie tylko jesień Marylko , poezja zaklęta w takich słowach również , pozdrawiam serdecznie i przepięknych jesiennych kolorów jak najdłużej życzę 🍁🌞🍀