Menu
Gildia Pióra na Patronite

u progu zmierzchu życia

jesień życia nie bądź
dla mnie taką podstępną
i wredną po upływie
czasu przydatności

oszczędź mi
końskiej podkowy
do góry nogami
uchroń przed amnezją

nie oszpecaj mego
lica w zwierciadle piękności
pozwól mi
w kwiecie wieku

przejść dostojnie
jak kobiecie z klasą
chcę pozostać
do końca damą

u progu jesieni życia
chcę zachować w sercu
wiosnę

92 574 wyświetlenia
879 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!