Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jesień wciąż trzyma lato za rękę
Samotność jest smutna Jesieni
Zima jej depta ubranie
- Ktoś pokocha tę Panie?

141 187 wyświetleń
1617 tekstów
12 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!