Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jesienne smutki

Jesień to są same smutki,
„Jak mniej myśleć” tylko myślę
Więc mój wierszyk będzie krótki,
Grunt, że coś na konkurs wyślę.
Ta szaruga jednak minie,
Czas i „Miłość leczy rany”
Znajdę ukojenie w zimie
Gdy pogniją już kasztany.

176 wyświetleń
1 tekst
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!