Menu
Gildia Pióra na Patronite

o...( jeśli się zjawi )

jesień nie przychodzi tylko
do tych
których nie ma

siwe włosy zmienia w naiwność warkoczy
to niebezpieczne
chwiejnym iść spojrzeniem

nie pamiętać własnego imienia

młodym się wydaje
że to odległy horyzont

a jednak chwila tylko
mała garść
oddechów

i dotyka ciała
królowa zwiędłych luster

siostra tamtej

22 019 wyświetleń
189 tekstów
51 obserwujących