Menu
Gildia Pióra na Patronite

🍁🍂☘

Teksty z obrazami - 🍁🍂☘ - Maciek Zz
🍁🍂☘ - Maciek Zz

Jesień już, kochanie...
A my zawieszeni w ciszy poranka,
przywiązani do siebie
aromatem kawy z pełnego dzbanka.

Bez słów, na pamięć
znamy dotyk naszego milczenia.
Kocham Cię i nic teraz dla mnie
nie ma większego znaczenia.

48 023 wyświetlenia
281 tekstów
37 obserwujących
  • finezja

    8 October 2020, 10:09

    Bardzo ładnie opisujesz emocje. Pozdrawiam 😀

  • Maciek Zz

    26 September 2020, 09:35

    Wracam za tydzień - do miłego 😎

  • kati75

    25 September 2020, 20:19

    "bez słów ,na pamięć znamy dotyk naszego milczenia"ładnie napisane 😉