Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jej usta nigdy nie czuły pocałunku.

Jej twarzy nigdy nie rozjaśnił uśmiech.

Jej oczy nigdy nie błyszczały szczęściem.

Jej serce nigdy nie kochało.

Jej...

...jej nigdy nie było dla ludzi...

1391 wyświetleń
12 tekstów
2 obserwujących
  • yazabel

    26 March 2010, 17:23

    Bo to co się dzieje wokół mnie jest smutne... zazwyczaj.
    Dziękuję za miłe słowa, za plusiki, komentarze :)
    Mam nadzieję, że wkrótce i ja będę mogła ocenić czyjeś prace :)

  • Aveina

    24 March 2010, 23:56

    krótkie, ale ma coś w sobie jestem na + ;)
    zdrawiam G.