Menu
Gildia Pióra na Patronite

*** (jej wcielenie...)

Jej wcielenie
zasnęło w kolebusi
ocknęło się w niebie

nie szukaj
nasycenia w Jej oczach
są bezbarwne

1242 wyświetlenia
17 tekstów
0 obserwujących