Menu
Gildia Pióra na Patronite

Oczy tej Małej

Jej oczy są jak dwa diamenty błyszczące w nurcie górskiej rzeki,
Otulone ciepłem słonecznego uśmiechu i zanurzone w błękicie nieba...

Niczym z wulkanu wypływa z nich dobro na wszystkie strony,

W ich głębi wielkie bijące serce przez małe otwory wyrzuca nieskończone pokłady gorącej miłości w Twoim kierunku niczym lawę...

Wielkim jesteś człowiekiem chociaż wzrostem nie grzeszysz...

Skąd masz tę moc, że lód na mym sercu roztapiasz w mig jednym spojrzeniem?

Cieszę się, że Cię spotkałem.

Chociaż trochę za późno...

35 565 wyświetleń
299 tekstów
14 obserwujących
  • 3 February 2021, 17:45

    Ładne te oczyska :)

    • to_tylko__ja

      3 February 2021, 21:25

      Każda kobieta ma piękne oczy, bo macie piękne serca:-) czasem tylko o tym zapominacie... Ale w tych faktycznie było coś niesamowitego:-D