Menu
Gildia Pióra na Patronite

obraz

jej nienawiść do córki
wielka
jak miłość do matki boga

obsesyjne mycie rąk

w kropelnicy

odzwierciedlenie
grymasu diabła

30 302 wyświetlenia
360 tekstów
51 obserwujących
  • silvershadow

    20 August 2015, 14:23

    Dziękuję Wam, Kochani. Pozdrawiam.

  • Malusia_035

    20 August 2015, 14:09

    bardzo dobry :)

    Pozdrawiam Michał :)

  • silvershadow

    20 August 2015, 10:41

    Dziękuję, Cris ... oraz wszystkim za zeszyty i oceny. Pozdrawiam.

  • Cris

    19 August 2015, 14:31

    ''obraz''(owo) - dobry wiersz.