Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Panie Boże "

Jedyny mój
Wierzę w słuszność
Twoich decyzji
Ukołysz moje
Rozedrgane myśli
Zabierz zwątpienie
Daj siłę i jeszcze coś
Daj pocieszenie...

281 743 wyświetlenia
2733 teksty
35 obserwujących
  • RozaR

    16 June 2020, 20:08

    Twój smutek i słabość zgodnie z tezą o słuszności decyzji Boga jest wpisany w ciąg zamierzonych zdarzeń .
    Ujmując inaczej,- ze względów logicznych prośba jest niestosowna .