Menu
Gildia Pióra na Patronite

dom lampy

jedynie dzień i miejsce
na drugi by powrócić
niczym ziarenko piasku

szkło
z kompleksem zapomnianych ról
niepowtarzalnych ułożeń

poza chwilą
bogowie obejrzeli świat
do końca

pozostawiając uchylone światło
udali się do palarni opium

naszych dusz

30 113 wyświetleń
358 tekstów
51 obserwujących
  • prohibitum amor

    27 October 2022, 21:51

    tego wiersza nie da się pominąć
    należy czytać, czytać i wydobywać
    z niego " opium dusz "

    pozdrawiam Autora :)

    • silvershadow

      28 October 2022, 17:39

      bardzo mnie to cieszy,
      że wiersz wciąż się pali
      i daje światło przez uchylone drzwi..
      dziękuję, za zaglądanie ;)