Menu
Gildia Pióra na Patronite

TY

Jedyne wyobrażenie
To jest to co nosi w sobie siłę
I ma znaczenie
Czegoś najpiękniejszego
Głaszczącego emocje
Tulącego w bezlitosne dni
Działającego jak puch
Który jest delikatny
Żeby krzywdy nie doznać
Pyszności napełniających duszę
I to wszystko nieco chaotyczne
Tylko w jednym miejscu nabiera sensu
Wszystkie te najżywsze uniesienia
Namiętnością przepełnione
Litera po literze
Aż złożą się w twe imię
Tak właśnie może być
W miejscu gdzie rośnie szczęście
W sercu moim
Lub już twoim

52 586 wyświetleń
396 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!