Menu
Gildia Pióra na Patronite

MOJA PEWNOŚĆ

Jedyn pirat z Karaibów
We sieć roz nałapoł rybów
A że dziury we ni były
Ryby ze ni wypłynyły
Tera pirat wi, mni wincy
Że je pewne to co w ryncy
Totyż jo choć wiele ni móm
Wino zawsze w łapsku trzymum!

51 604 wyświetlenia
595 tekstów
70 obserwujących
  • Sierjoża

    26 June 2015, 09:09

    Łeb se wystaw do łodestrzału

  • Sierjoża

    23 June 2015, 23:00

    W życiu nie wypuszcze

  • Sierjoża

    23 June 2015, 17:50

    Jo bede na pewno. Już ni moge sie doczekać.

  • nicola-57

    23 June 2015, 17:23

    :))) i do miłygo pod sklepym :)

  • Sierjoża

    23 June 2015, 15:58

    Dzinkuje i kłanium sie nisko. Miłego!

  • Demira

    23 June 2015, 13:56

    Super ! Jestem Twoja ,, Fanka ,, .Pozdrawiam .:)

  • Sierjoża

    23 June 2015, 12:46

    Dzinki. Míłego!

  • Ragilia

    23 June 2015, 12:39

    Hahaha, gratuluję poprawienia mi humoru
    Podoba mi się:) pozdrawiam