Menu
Gildia Pióra na Patronite

Strzał...

Jednym tchem
wyrzucam serię
ostrych słów
pełnych złości

Raniąc Twoje
wrażliwe serce
które oddałeś
w moje niepewne

Filigranowe dłonie
gdzie wielokrotnie
chwytam w powietrzu
te jedyne szczęście..

Dziękuję....

12.02.2017

52 742 wyświetlenia
691 tekstów
82 obserwujących
  • Adnachiel

    13 March 2017, 10:26

    Piękny wiersz.
    Lubię szczerość emocji, a u Ciebie tego nie brak.

  • 12 February 2017, 22:13

    Nie źle ;).