Menu
Gildia Pióra na Patronite

jednym cięciem...

jednym szybkim cięciem
uwolnił bym ... się
od przeszłości
od miłości
od kłótni z sobą
od grzechu z tobą
od żony kochania
od żalu rozstania
od chwil radości
od cienia złości
od nadziei istnienia..

i tak do nieskończoności
umrzeć bez oznak słabości
bez grymasu na twarzy
tak o tym myślę,tak mi się marzy...

4134 wyświetlenia
25 tekstów
4 obserwujących
  • Queyk

    30 May 2013, 17:38

    Starlight, krysta, nuntus...dziękuję za odwiedziny i za wypowiedzi, opinię. Chylę ukłony, pozdrawiam

  • krysta

    30 May 2013, 14:41

    Myślę ,że przelewając emocje na kartkę uwolniłeś się ''jednym szybkim cięciem...''
    pozdrawiam :)

  • AsiKa

    25 May 2013, 02:59

    :)
    ładne a rozterki czy stan bardzo dobrze rozumiem