Menu
Gildia Pióra na Patronite

wypełniasz serce

jednym oddechem wchłonęłaś
z każdym przełknięciem
tęskny szept serca

z zamkniętymi oczami
choć minęły lata

na końcu świata
poznasz
na pewno

gdzie/ś/ jesteś

Krystyna A.Sz.22.11.2016r.

70 021 wyświetleń
951 tekstów
61 obserwujących