Menu
Gildia Pióra na Patronite

My

Jedność......
Czułość.......
Wierność.......
Rozkosz......
Dotyk....
Myśl.....
Wiele słów a jeden człowiek.
Istnieje dla życia,miłości i ciebie.
Potęga jest w nas.
Bo jedność to siła większa niż pragnienie.
Słowo my wystarczy........

2376 wyświetleń
6 tekstów
0 obserwujących
  • M44G

    1 August 2012, 22:39

    ... :(