Menu
Gildia Pióra na Patronite

pogoń za marzeniami

jedno urzeczywistnia natychmiast
inne w planie realizację ma
wpierw przymiarka
aż rozstrzygnięcie sukcesem zwieńczy

strawa duchowa
dar

Krystyna A.Sz. 16.02.2017r.

70 113 wyświetleń
953 teksty
61 obserwujących
  • Cris

    20 February 2017, 13:02

    Dziękuję Natalio, wzajemnie pogodnego dnia
    :)

  • 19 February 2017, 11:34

    Jestem zauroczona Cris Twoją dzietniejszą miniaturką
    pogodnego , całuski