Menu
Gildia Pióra na Patronite

Cichutko

Jedno czułe słówko
Do uszka wyszeptane
Czuły uścisk na dobranoc
Gdy na dworze mróz
Już nie płacze do poduszki
Gdy jesteś blisko mnie

4899 wyświetleń
36 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!