Menu
Gildia Pióra na Patronite

Szczęście... ♥️

Jedni pragną
spadających gwiazd
drudzy milionów
a ja potrzebuję

Widzieć w Twoich
niewinnych oczach
iskry szczęścia
które niech tlą się

Rozjaśniając dzień
a nocą otulając
w matczyny uśmiech
pełny spokoju o Ciebie...

Mój Cudzie...

18.04.2022

52 748 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
  • kukaczka

    18 April 2022, 20:05

    ..aniołowie niech pióra kładą,
    pod stopami Twojego maleństwa..
    🌷

    od RedRose, Zigi7, Bromba