Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ona i ona

Jedni musza nadskakiwać
kwiatami witać
komplementami sypać
A przyjdzie Judasz Iskariota
co grzywką zarzuci
Lekko zagwiżdże
coś cicho zanuci
I legnie mu dziewczę pod stopy oddane
Bez kwiatów i komplementów
I skąpo ubrane

76 371 wyświetleń
1010 tekstów
15 obserwujących
  • RozaR

    21 April 2020, 06:28

    Przypuszczałem że może byc taki domysł .
    Nie - inspiracją był aforyzm wcześniej napisany .
    Ale kto wie ?
    Co człowiekowi
    Leży na dnie ?

  • Papużka

    21 April 2020, 06:26

    Hahaha to jest ten "click"? :D
    Wyczuwam lekką zazdrość.