Menu
Gildia Pióra na Patronite

gry czasu

jedna z tych gier to ja i ty
mercredi love

MarcEdit
w DNA selektywny zapis muzyki okien
tajemnice nieodwikłanych dróg
na taśmie
w papierowej szpuli
- jak śniąca o sobie pustka

spadamy
owinięci dookoła słowa
ciszej i ciszej
w zegarku
przy stoliku mijają noce
i dni - z wyjątkiem środy

30 302 wyświetlenia
360 tekstów
51 obserwujących
  • Monika M.

    11 December 2019, 10:09

    Tak, z wyjątkiem środy, bo ona jest odwrócona. To z filmu Mary Poppins powraca.
    Pozdrawiam:)